Enthousiaste support van Parkinson neuroloog

‘Ik ben ervan overtuigd, dat het boks- en fitnessprogramma dat jullie aanbieden, bijzonder effectief is voor mensen met Parkinson’

Juli 2020, Dr. Krul, neuroloog

Dr. Krul, tot voor kort neuroloog met specialisatie Parkinson in Tergooi Ziekenhuizen, heeft de inspanningen van onze vereniging ParkinsonSport.nl vanaf dag 1 gevolgd en aangemoedigd. Een betere supporter voor ons boks-en fitness programma kunnen we ons niet wensen.

Bij zijn afscheidsreceptie begin maart 2020 heeft ‘onze neuroloog’ een inzamelingsactie voor onze vereniging ParkinsonSport.nl gehouden. Dr. Krul heeft ons met deze sympathieke actie totaal verrast. Zijn zeer royale gebaar gaat ons helpen om ons sportprogramma voor en door mensen met Parkinson verder te versterken.

De officiële overhandiging was vrijdag 10 juli, bij Coronel Sports, onze thuisbasis. Dr. Krul trok voor het eerst van zijn leven bokshandschoenen aan om vervolgens met een grote glimlach een paar mooie directes, hoeken en opstoten uit te delen.

Wat hem in de spreekkamer altijd lukte, lukte hem ook in de bokszaal: onze boksers het (terechte) gevoel geven dat ze fantastisch goed bezig zijn en dat ze vooral moeten doorgaan met leuke dingen doen.

Dr. Krul, dank je wel voor je support voor mensen met Parkinson en voor onze vereniging ParkinsonSport.nl.