Wat kost het opzetten van een Rock Steady Boxing Affiliate?

Rock Steady Boxing Het Gooi

Als je je eigen RSB Affiliate, dus je eigen ‘school’ wilt opzetten, dan kost dat veel geld en veel tijd. En wat ons betreft is het elke dollar en elke minuut dubbel en dwars waard. Omdat RSB jou en mij helpt om je gewone, dagelijkse dingen weer beter, sneller of soepeler te kunnen doen. Omdat je er beter van gaat lopen. Omdat je eindelijk weer op 1 been staand je broek aan kunt trekken. Omdat RSB je blij maakt.

Daarom hebben we met zijn 3-en de vereniging ParkinsonSport.nl opgericht. Daarom hebben we met zijn 3-en zelf deze Rock Steady Boxing investeringen gedaan:

Affiliate Certification Training (opzetten eigen RSB ‘school’) USD 1.750
ex reis- en verblijf, want je kunt de training niet in Nederland doen

Affiliate License (abonnement op educatie, trainingsmateriaal etc)  USD 800 p/j

Coach Certification (opleiding tot coach) USD 400 pp

Fantastisch programma

Daar krijg je een fantastisch programma voor, toegang tot een educatie-platform, een besloten fb forum, wetenschappelijke studies, honderden video’s en bijna 24×7 support vanuit de VS. RSB is dan ook een hoogwaardig, 100% Parkinson sportprogramma dat ons en die 50.000 andere mensen met Parkinson in Nederland helpt om de ziekte een spreekwoordelijk kopje kleiner te maken.

Zuinig op ©Rock Steady Boxing

Als je RSB Affiliate bent, krijg je toegang tot een programma, waar je zuinig op moet zijn. Niet eens omdat je er zelf al die dollars en die uren in hebt zitten, maar omdat RSB Headquarters er nu al 13 jaar onderzoek, bloed, zweet en tranen in heeft zitten. Waarom ze dat doen? Om precies dezelfde reden als wij: met RSB win je terrein terug van Parkinson. Vandaar de slogan: Rock Steady Boxing. Fighting back against Parkinson’s. En daar moet je ©zuinig op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.